VisionFactor

Hae VisionFactoriin 7.9. mennessä!

Haku uuteen, vastuullisen johtajuuden visionFactor-ohjelmaan on käynnissä – tule mukaan!

visionFactor-ohjelmassa pohditaan ja kehitetään vastuullisia toimintatapoja luontevaksi osaksi organisaation arkea. Tavoitteena on luoda vahva pohja organisaation pitkäjänteiselle ja kestävälle uudistumiselle.

Ohjelman aikana vahvistetaan organisaation omaa arvopohjaa ja johtajuutta sekä etsitään keinoja ja toimivia työkaluja rakentaa vastuullisuudesta kestävä menestystekijä. Ohjelmassa pohditaan käytännönläheisesti myös yrityksen vastuuta niin taloudellisesta, sosiaalisesta kuin ympäristöllisestä näkökulmasta.

Ohjelman kohderyhmänä ovat vahvaa työkokemusta omaavat naisyrittäjät sekä yksityisellä tai julkisella sektorilla asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivat naiset.

Haku visionFactor-koulutukseen on nyt käynnissä, hakuaika päättyy 7.9.2015. Haku koulutukseen tapahtuu fFactorin www-sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja: projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526, terttu.savela@oamk.fi ja www.fFactor.fi/visionFactor

Omatunto ostoskorissa

“Vastuullisuus auttaa rakentamaan entistäkin kannattavampaa ja kaikkien kannalta parempaa liiketoimintaa. Kuluttajien arvomaailman ja vastuullisen yritystoiminnan yhdistämisen aika on tässä ja nyt.”

Näin sanoo Jaana Haapala, yksi visionFactorin upeista asiantuntijoista. Lue juttu kokonaisuudessaan www-sivuiltamme, tutustu myös muihin asiantuntijoihimme!

Tulossa marraskuussa: “Vallan monet kasvot” -seminaari!

visionFactor-ohjelman puitteissa järjestetään huikea, valtaa ja vallankäyttöä käsittelevä seminaari. Huippupuhujilla kruunattu tapahtuma pidetään 10.11.2015 klo 15–20, paikka vahvistetaan myöhemmin. Merkkaa jo kalenteriisi!