Naiset työssä -hanke tarjoaa työhyvinvointia

Hei yrittäjänainen,

Tule mukaan Työterveyslaitoksen Naiset työssä -hankkeeseen, joka tarjoaa sinulle maksutta uusia keinoja työkykysi tueksi. Osallistumisen tapoja on monia. Voit osallistua vastaamalla pelkästään sähköiseen kyselyyn, josta saat palautteen. Voit myös osallistua työhyvinvointipajoihin syksyllä 2015 tai tulla mukaan verkkovälitteiseen vertaisryhmätoimintaan, joka starttaa loppuvuodesta 2015. Erityistä tukea tarjoamme yli 54-vuotiaille sekä fyysisesti raskasta työtä tekeville tai henkisesti kuormittuneille yrittäjänaisille.

Ilmoittautuminen kaikkiin toimintoihin on nyt auki.

Jätä yhteystietosi tämän linkin kautta. Otamme yhteyttä ryhmätoiminnasta ja lähetämme sinulle linkin sähköiseen kyselyyn elokuussa 2015:
https://www.webropolsurveys.com/S/ADE9FAFCEAA6294D.par

Arvomme kahden hengen leffalippupaketteja kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken.

Kyselyn tietoja käytetään Naiset työssä – hankkeen sisältöjen suunnittelussa ja arvioinnissa. Vastauksista saamme tärkeää tietoa siitä millaisille sisällöille on tarve ja mihin kiinnittää huomiota yrittäjinä toimivien naisten työkyvyn ja terveyden edistämisessä. Ryhmätoimintaan osallistuvien tulee vastata myös kyselyyn.

Naiset työssä -hankkeen tavoitteena on yrittäjinä toimivien naisten työkyvyn ja terveyden edistäminen yhdessä heidän kanssaan. Hanke tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen, pyrkii parantamaan jaksamista erityisesti työuran loppupäässä ja fyysisesti raskaissa töissä sekä tarjoaa tietoa ja tukea työterveyshuollosta.

Lue lisää Naiset työssä -hankkeesta: www.ttl.fi/naisettyossa

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.

Ystävällisin terveisin,

Naiset työssä -hanke

Lisätietoja:
projektipäällikkö Nina Nevanperä, p. 043 824 3247, nina.nevanpera@ttl.fi
hankkeen johtaja Anne Salmi, p. 043 824 1342, anne.salmi@ttl.fi