Pikkujoulut lauantaina 1.12 Riossa klo 17:00 lähtien

Tervetuloa Oulun Yrittäjien, Oulunsalon Yrittäjien ja Oulun Seudun Yrittäjänaisten yhteisiin pikkujouluihin Teatteri Rioon lauantaina 1.12.2018 klo 17 alkaen.

Luvassa on Ismo Leikolan käsikirjoittama hulvattoman hauska esitys ”Lisää saikkua, kiitos!”, joka ammentaa aiheensa SOTEsta, lääkäreistä, hoitajista ja potilaista. Lisätietoja esityksestä Rion sivuilta: http://www.teatteririo.fi/ohjelmisto/lisaa_saikkua_kiitos.html

Ennen esitystä myönnämme Vuoden Yrittäjä 2018 -palkinnon tunnustuksena alueellamme menestyneelle yritykselle.

Lisäksi Rion maittava seisova pöytä on katettu klo 17 alkaen. Illallinen sisältää kaksi kaatoa viiniä, kahvin ja avecin.

Ilmoittaudu: https://ssl.eventilla.com/event/nqd1R

 

Hinta: 55€ Oulun Yrittäjien, Oulunsalon Yrittäjien tai Oulun seudun Yrittäjänaisten jäsen / 110€ ei-jäsenet ja avecit

Ilmoittaudu viimeistään 23.11. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliot. 

Pukukoodi: Tumma puku ja kunniamerkit

 

Illan ohjelma:

17.00 Ovet avautuvat ja buffet-illallinen on katettu
18.30 Vuoden Yrittäjän palkitseminen
19.00 Ohjelma ”Lisää saikkua, kiitos!” alkaa
22.00 Coctail Company

Pikkujouluihin osallistuvat pääsevät ensimmäisten joukossa viettämään iltaa Cocktail Companyn uudessa baarissa!

Uuden baarin avajaisia vietetään 1.12., jolloin pikkujouluväkeämme varten järjestetään yksityistilaisuus klo 22–00. Puolen yön tienoilla ovet avautuvat myös muille asiakkaille. Baari on auki klo 02 asti.

Paikalla on Kyrö Distillery Companyn kaksi Brand Ambassadoria. He valmistavat drinkkejä ja kertovat myös Kyrön huikeasta matkasta. Oman puheenvuoronsa pitää myös Jani Virta, Cocktail Companyn omistaja ja baarimikko.

Paikka: Cocktail Company, Vakuutustornin alakerta, Hallituskatu 9 (aivan Rion nurkilla siis)

Jatkotilaisuus on omakustanteinen.

Menu:

Rion vihersalaattia ja talon salaatinkastiketta / M, G
Rosollia ja punajuurikermaa / L, G
Leipäjuusto-granaattiomenasalaatti / L, G
Marjainen graavilohi
Savukalkkuna ja yrttinen crème fraîche / m, G

Sinappikermassa haudutettua porsaan sisäfilettä / L, G
Tryffeliperunat / M, G
Vaahterasiirappiglaseroituja uunijuureksia / M, G
Rieska, ruisnappi ja levite

Suklaamousseleivos / L